bd swiss

 

Ohessa linkkejä kaitafilmeihin, jotka on digitoitu pääosin 80 luvulla kuvatusta  materiaalista. Kaitafilmit on digitoinut Veli Lesell ja nyt nähtävän aineiston olen editoinut sen pohjalta. Samalla kuvan laatua on parannettu mahdollisuuksien mukaan.

Digitoituun aineistoon on mahdollista lisätä välikuviksi yksittäisiä valokuvia jos jollakin on sellaisia halussaan. Näin kuvien ajastaan kertoma kuva täydentyisi.

Videot on linkitetty pilvipalvelmelle tallennettuihin tiedostoihin. Näkymistä eri laitteilla ei ole testattu. Olen kiitollinen, jos saan palautetta etenkin. Toivon palautetta jos tiedoston avaamisessa ja toistamisessa on ongelmia.

Olisi myös kiva saada palautetta ko

filmistä ja sen syntyhetken tapahtumista, jos jollaki on sellaista hallussaan.

 

Tämä aineisto on linkitetty YouTupe sivustolle ladattuihin tiedostoihin. Ajatus on että ne joita tämä materiaali kiinnostaa voivat katsoa myös ilman Facebook tunnuksia.

 

Sievin Vanhankirkon koulun kuusijuhla ilmeisesti vuodelta 1981 Kuusijuhla

 Otos on kuvattu koulun kuusijuhlassa. Opettajina olivat Eino Leppäniva ja Varpu Vierimaa. Nyt koulu on historiaa, on vain koulurakennus mutta onneksi se on käytössä.

Vanhankirkon ala asteen joulujuhla vuodelta 1995

 

Sievinkylän vaalipiiri toiminta.

Sievinkylä muodosti aikanaanoman vaalipiirin. Otos on kuvattu vaalilautakunnan työstä joskus 80 luvun alussa.

Tässä linkki vaalifilmiin

Vaalitautakunta

 

Sievissä toimi aktiivinen tanhupiiri. Kaitafilmillä olevan tekstin mukaan kyseessä on tanhupiirin kahvitilaisuus helalauantaina 1983. Kuvaan voisi lisätä tekstitietoa tapahtumasta, jos joku kertoisi siitä.

Filmin on kuvannut Olavi Mäkelä. 

Tässä linkki filmiin Tahupiirin filmi

 

Sievin ensimmäiset muttimarkkinat järjestettiin 1983. Ohessa isäni kuvaama kaitafilmi ko muttimarkkinoilta

Muttimarkkinat 83

Sievinkylän kyläpäivien tapahtumia vuodelta 1983. Isäni Olavi Mäkelän kuvaamana kaitafilminä jotka olen muokannut nykyiseen muotoon.

 

 

Sievi filmejä sisältävän Yotupe sivun osoite  Yotupe sivu

 

 

 


 

 

 

 

 

Wednesday the 15th - - Powered by HostAfford